Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

Ak Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:- "AK Parti ile bayraklaşan millete hizmet meşalesi sadece bu güzel ülkeye ve aziz milletimize değil, tüm dünyaya umut olmuştur. Dünyada zulmün ve haksızlığın var olduğu her noktaya bu umudu taşıyan AK Parti, bugüne kadar han

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "AK Parti ile bayraklaşan millete hizmet meşalesi sadece bu güzel ülkeye ve aziz milletimize değil, tüm dünyaya umut olmuştur. Dünyada zulmün ve haksızlığın var olduğu her noktaya bu umudu taşıyan AK Parti, bugüne kadar hangi ırktan, hangi dilden ve hangi dinden olursa olsun, darda ve sıkıntıda olan tüm mahzun gönüllerin feryadını duymuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Çavuşoğlu, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Türkiye'nin kültürel ve siyasi etkinliğinin 780 bin metrekareyi aşarak dünyanın dört bir yanına yayıldığını ifade etti.

Coğrafi sınırların hiçbir zaman kısıtlayamadığı eşsiz bir gönül coğrafyasına sahip olduklarını belirten Çavuşoğlu, insanlığın muhtaç olduğu sevgi, birlik ve barış tohumlarının tüm dünyaya saçıldığını görmenin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Çavuşoğlu, bu memnuniyetin büyük bir sorumluluk da getirdiğini vurgulayarak, şu görüşlerini paylaştı:

"16 yıl önce bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bu millete hizmet için bir meşale yakıldı. AK Parti ile bayraklaşan millete hizmet meşalesi sadece bu güzel ülkeye ve aziz milletimize değil, tüm dünyaya umut olmuştur. Dünyada zulmün ve haksızlığın var olduğu her noktaya bu umudu taşıyan AK Parti, bugüne kadar hangi ırktan, hangi dilden ve hangi dinden olursa olsun, darda ve sıkıntıda olan tüm mahzun gönüllerin feryadını duymuştur. Bizleri 'Ülkem ve milletim kazanacaksa ben kaybetmeye hazırım' diyen bir liderle aynı davada, aziz milletimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmetkar kılması dolayısıyla Rabbime ne kadar şükretsem azdır."

Milletin içinden çıkan AK Parti'nin, her daim dimdik ayakta ve milli iradenin savunucusu olmayı sürdürdüğünü vurgulayan Hakan Çavuşoğlu, AK Partiye gönlünde yer açan herkese teşekkür ettiğini bildirdi. Çavuşoğlu, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere AK Parti'mizin çatısı altında milletimize hizmet etme sevdasını taşıyan tüm dava arkadaşlarıma, bu şerefli hizmetkarlıkta nice 16 yıllar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.