AK Parti'nin kongre davetiyeleri hazır

AK Parti'nin kongre davetiyeleri hazır
AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresi için Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı davetiyeler hazırlandı

AK Parti'de, Olağanüstü Büyük Kongre öncesi hazırlık çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı davetiyeler yaptırıldı.

Davetiyenin bir yüzünde "Partimizin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır" yazısı ve altında Davutoğlu'nun imzası bulunuyor. Kongrenin 22 Mayıs 2016 günü Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirileceği ve saat 10.00'da başlayacağı belirtiliyor. Davetiyenin diğer tarafında AK Parti'nin amblemi yer alıyor.

Kongre tarihinin yakın olması nedeniyle yabancı ülkelerin sadece Türkiye'deki büyükelçilikleri ile yabancı misyon şeflerine davetiye gönderileceği ancak İsrail, Bangladeş, Mısır, Suriye ve Rusya'nın davetiye listesinde yer almadığı öğrenildi.

Kongrede yeni sloganlar
Arena Spor Salonu'nda yapılacak, "Kutlu yürüyüşe devam" temalı kongrede, partinin kurulduğu ilk günden bu yana kullanılan "İlk günkü aşkla", "Söyle var mısın?", "Sen, ben Yok, Türkiye var" gibi sloganların yanı sıra yeni olarak "2023 hedeflerini gerçekleştirmek için yolculuğumuz sürüyor", "2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için yolculuk devam ediyor" sloganlarının da kullanılacağı ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.