AK Parti'nin önemli ismi İstanbul adaylığını açıkladı

AK Parti'nin önemli ismi İstanbul adaylığını açıkladı
 S. Yazı İşleri Müdürü
AK Partili Metin Külünk, AK Parti'den İstanbul aday adaylığını açıkladı

AK Parti'nin İstanbul adayları merak konusu olurken bir isim daha aday adalığını açıkladı.

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu duyurdu.

METİN KÜLÜNK, ADAY ADAYI OLDU

Metin Külünk, "Yeniden başlıyoruz. Biz İstanbul'uz." notuyla sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Külünk, paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Neden adaylık yoluna çıktım? Çünkü ben bir İstanbulluyum. Yola çıkmakla emr olundum. Bana günde beş vakit 'Beni nimetlendirdiğin doğru yola ilet!..' duası öğretildi. Gazaba uğramış ve sapmış olanlar hakkında uyarıldım. Nimet verilenleri hep merak ettim. Öğrendim ki; etrafı mübarek kılınmış şehirlermiş. Kudüs, Mekke, Medine ve bir de müjdelenmiş İstanbul gibi. Ülkemin yedi bölgesinden, İstanbul'un yedi tepesini fethetmeye gelenler; bu müjdeye mazhar olmak için yola çıkmış. Her biri Fatih olmuş; hamd için Fatiha okumuş! Çünkü Fatiha, merhametle başlar ve Biz diye devam eder. Biz ve Merhamet. İşte adaylık yolunda, benim iki yol azığım.

metin-nnn.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.