Akaryakıta bir zam daha! Sürücüler şokta!

Akaryakıta bir zam daha! Sürücüler şokta!
 Muhabir
Akaryakıt grubuna zam gelmeye devam ediyor. Şimdi de LPG ile araç kullananların cepleri yanacak.

Akaryakıta gelen zamlar araba kullanmayı lüks hale getirdi. Hemen her gün zamlarla ulaşılması imkansız hale gelen akaryakıta bir zam daha geliyor.

Brent petrol fiyatlarındaki artışlar ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarında 5 gün aranın ardından ikinci bir zammı beraberinde getirdi.

Son zamla birlikte, benzinin litresine 1 lira 37 kuruş, motorinin litresine ise 1 lira 13 kuruş zam yapıldı. Bu artışlar, zamlı fiyatların pompa fiyatlarına yansımasıyla birlikte, benzinin ve motorinin litresinin 43 liranın üstüne çıktığını gözler önüne serdi.

LPG'YE ZAM YOLDA

21 Mart 2024 tarihli güncel verilere göre, İstanbul'da motorin litre fiyatı 43,45 liradan, benzinin litresi ise ortalama 43,03 liradan satılıyor. Ancak, bu artışlarla sınırlı kalmayacak. Yakıt tedarikçileri, yarından itibaren geçerli olmak üzere LPG grubunda litre başına 45-50 kuruşluk bir fiyat artışı öngörüyorlar. İstanbul'da LPG'nin litresi şu an 21,95 liradan satılıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.