Akçay: “Gerekli dersleri çıkaracağız” 

Akçay: “Gerekli dersleri çıkaracağız” 
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Maçı kaybettik ama geleceğimizle ilgili bazı noktaları iyi görüyoruz” dedi

 Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, oyunun kontrolünü elinde tutan taraf olarak yenilgiye üzüldüklerini, bu maçtan gereken dersleri çıkaracaklarını söyledi. 
Maç sonrası Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay şöyle konuştu:
“Üç maç aradan sonra gelen yenilgi üzücü. Skor olarak Galatasaray'ın lehine bir durum söz konusu. Maçın başından sonuna kadar tempoyu belirleyen takım olmamıza rağmen Galatasaray’ın analitik yönü ağır basan oyuncuları skoru belirledi. Maçın bütününe baktığımızda, fiziki bazı değerlerimizin iyi olduğunu görüyoruz. 3 pozisyonu olan bir Galatasaray, 2 gol atmış oldu gerçekçi anlamda. Maçı kaybettik ama geleceğimizle ilgili bazı noktaları iyi görüyoruz. Galatasaray sonuçta ligi forse eden bir ekip. Problem çözmede biraz daha kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu maçla birlikte bizim taktik anlamda daha çok çalışmamız gerektiğini gördük.”
Bir basın mensubunun ‘7 puanla haftayı 15. sırada kapattınız. Düşme hattına yakınsınız. Bu sizi ve oyuncularınızı olumsuz etkileyip tedirgin ediyor mu?' sorusuna teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, “Tedirgin etmiyor. Ancak bunun çözümü için bir takım gayretler sarf etmemiz gerekiyor. Şunun altına sığınmamak gerek. Bazı sorunları yaşayarak bu oyuncu sayısında ve fikstürde olabilir. Bu durumları çok basite indirmemek lazım. Çalışmamız gerekiyor ve geliştirmemiz gereken işler var” cevabını verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum