AKDENİZ’DE FIRTINA BEKLENİYOR

AKDENİZ’DE FIRTINA BEKLENİYOR
Akdeniz’de Mersin ve Antalya açıklarında etkili olacak fırtına bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, fırtınanın deniz ulaşımında aksamalara neden olabileceğini belirterek, vatandaşları uyardı.

Akdeniz’de Mersin ve Antalya açıklarında etkili olacak fırtına bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, fırtınanın deniz ulaşımında aksamalara neden olabileceğini belirterek, vatandaşları uyardı.
Adana Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, bugün akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 8 kuvvetinde ve saatteki hızı 60 ile 75 kilometre, Batı Akdeniz’de ise doğu ve Güneydoğu yönlerinden 9 kuvvetinde ve saatteki hızı 75 ile 90 kilometreyi bulacak fırtına beklendiği bildirildi. Bu akşam saat 21.00’den itibaren etkili olması beklenen fırtınanın yarın öğleden sonra saat 15.00’den itibaren etkisini kaybedeceği belirtilen açıklamada, denizdeki fırtınanın ulaşımda aksamalara neden olabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.