Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçından notlar

Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçından notlar
Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısında son oynanan Beşiktaş derbisinin ilk 11'inden farklı olarak cezalı Podolski'nin yerine Umut Bulut'la maça başladı

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a konuk olan Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, son oynadıkları Beşiktaş maçından farklı olarak cezalı Podolski'nin yerine Umut Bulut'a şans verdi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda taraftarların fazla ilgi göstermediği müsabakada Galatasaray, geçen haftaki Beşiktaş maçının ilk 11'inde zorunlu bir değişiklik yaptı. Sarı kart cezalısı Podolski'nin yerine Umut Bulut ilk 11'de kendisine şans buldu.

Bu sezon ikinci kez sarı kart cezalısı durumuna düşen Podolski, son olarak Galatasaray'ın 2-0 mağlup olduğu 23. haftadaki Gaziantepspor maçında forma giyememişti. Alman oyuncu daha sonraki 9 müsabakada sahaya ilk 11'de çıkmıştı.

Ligi Galatasaray'ın önünde bitirmek isteyen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, geçen haftaki Kayserispor maçının ilk 11'inde bir değişiklik yapmadı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de müsabakayı takip etti.

Her iki takım futbolcuları da polis üniforması giyen çocuklarla maça çıkarken, Akhisar Belediyesporlu futbolcular Emniyet Genel Müdürlüğünün "Sevdiklerinizden hızla uzaklaşmayınız", Galatasaraylı oyuncular ise "Dünden yarına ihtiyacınız olan her anda SGK yanınızda" yazılı pankartlarla sahaya çıktılar.

Müsabakadan önce terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçleri ve A Milli Takım eski oyuncularından Güngör Tetik'in anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.