Akhisar Belediyespor Golü Unuttu

Akhisar Belediyespor Golü Unuttu
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor'la golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor, son 3 maçta gol sevinci yaşayamadı.

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor'la golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor, son 3 maçta gol sevinci yaşayamadı.

Lige deplasmandaki Kayserispor galibiyetiyle başladıktan sonra Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş'a mağlup olan yeşil-siyahlı ekip, son olarak Antalyaspor deplasmanından 1 puan aldı. Ligde 3 haftanın ardından sahadan puanla ayrılan Ege temsilcisi puanını 4'e çıkardı.

Akhisar Belediyespor, beşinci haftalar itibarıyla geçen sezon 9, 2014-2015'te 10, 2013-2014'te 9 ve 2012-2013'te 5 puan toplamıştı.

Ligde en son golünü 2. haftada 3-1 mağlup olduğu Galatasaray karşılaşmasında atan Ege temsilcisi, daha sonraki Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarında fileleri havalandıramadı. İlk 5 haftada sadece 3 gol kaydeden Akhisar Belediyespor kalesinde ise 6 gol gördü.

En son golünü Galatasaray karşılaşmasında henüz 3. dakikada bulan Akhisar Belediyespor, 357 dakikadır gol atamadı.

Türk oyuncuların gol sevinci yaşayamadığı yeşil-siyahlı ekipte Miguel Lopes, Rodallega ve Vaz Te'nin birer golü bulunuyor.

Teknik direktör Cihat Arslan'la yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas, üçüncü maçında da galibiyet alamadı.

Akhisar Belediyespor, 6. haftada 30 Eylül Cuma günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Muhabir: Ali Korkmaz

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.