Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:
"Bulunduğumuz noktaya isteyerek ve özlem duyarak geldik, bunun üzerimizde oluşturacağı baskı, bizi çok etkilemez"


MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 21 hafta sonunda topladığı 36 puanla puan cetvelinin üçüncü sırasında bulunan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, "Bulunduğumuz noktaya isteyerek ve özlem duyarak geldik, bunun üzerimizde oluşturacağı baskı, bizi çok etkilemez" dedi.

Süper Lig'in 22. haftasında 21 Şubat Pazar günü Medipol Başakşehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başlayan yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Arslan, idmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Geride kalan hafta Gaziantepspor'la deplasmanda yaptıkları maçı hak ederek kazandıklarını belirten Arslan, şöyle konuştu:

"Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bulunduğumuz noktaya isteyerek ve özlem duyarak geldik. Bunun üzerimizde oluşturacağı baskı, bizi çok etkilemez. Çünkü çok tecrübeli futbolcularımız var. Yarıştığımız takımlara baktığımız zaman, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi bir kenara ayırırsak Galatasaray ve Medipol Başakşehir gibi güçlü kulüplerle mücadele ediyoruz. Üst sıralar için yarışmaktan gurur duyuyoruz."

Bir soru üzerine, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki çalışmalar nedeniyle Medipol Başakşehir müsabakasının Balıkesir'de oynanma ihtimalini değerlendiren Arslan, "Bizim için zemin ya da saha bir engel değil. Biz hangi zeminde, hangi şehirde olursak olalım, Akhisar'ı ve Akhisar Belediyespor'u en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacağız. Dolayısıyla bu benim ve takımımın bir konusu değil" diye konuştu.

Cihat Arslan, bu hafta karşılaşacakları Medipol Başakşehir takımının gücünün ortada olduğunu kaydederek, "Zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz çok iyi bir kadroya sahip ve oturmuş bir takım ama biz de bu karşılaşmayı kazanmak için sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Ege temsilcisinde cezalı Kadir Keleş dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.