Akhisar Belediyespor'un Deplasman Karnesi

Akhisar Belediyespor'un Deplasman Karnesi
- Spor Toto Süper Lig'de 17 dış saha maçında 5 galibiyet alan Ege temsilcisi, deplasmanda 19 puana ulaştı


MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 17 dış saha maçında 5 galibiyet alan Akhisar Belediyespor, deplasmanda 19 puan topladı.

2016-2017 sezonunda dış saha maçlarını Torku Konyaspor galibiyetiyle tamamlayan Akhisar Belediyespor, 17 deplasman müsabakasında 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Dış sahada 17 gol atan Ege temsilcisi, kalesinde 24 gol gördü.

Deplasmanda 19 puana ulaşan yeşil-siyahlı takım ligde dış sahada en başarılı 9. takım oldu.


- Dışarıda oynadığı karşılaşmalar


Dış sahada Kayserispor (2-0), Gaziantepspor (2-1), Kasımpaşa (2-0), Osmanlıspor (4-0) ve Atiker Konyaspor'u (3-0) mağlup eden Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor (0-1), Medipol Başakşehir (1-5), Kardemir Karabükspor (0-1), Galatasaray (0-6), Beşiktaş (1-3), Gençlerbirliği (0-2), Adanaspor (1-2) ve Fenerbahçe'ye (1-3) yenildi.

Yeşil-siyahlı takım, Antalyaspor, Trabzonspor, Bursaspor ve Aytemiz Alanyaspor'la golsüz berabere kaldı.


- Golcüler


Akhisar Belediyespor'da dış saha maçlarının en golcü isimleri üçer gol atan Vaz Te ile Olcan Adın olurken, bu isimleri ikişer golle Hugo Rodallega, Miguel Lopes, Özer Hurmacı, birer golle Custodio, Muğdat Çelik, Mustafa Yumlu izledi. Osmanlısporlu Prochazka ile Torku Konyaspor'dan Skubic, Akhisar Belediyespor karşısında kendi kalelerine birer gol kaydettiler.

Deplasmandaki 8 müsabakada kalesini gole kapatan Akhisar Belediyespor, dış sahadaki 8 maçta gol atamadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.