Akıl almaz saldırı: Soda almaya giden çocuğa yumruklu saldırı (TIKLA&İZLE)

Akıl almaz saldırı: Soda almaya giden çocuğa yumruklu saldırı (TIKLA&İZLE)
Esenyurt'ta 12 yaşındaki bir çocuk bakkaldan soda aldığı esnada hiç tanımadığı bir adam tarafından, "Parkta sen mi benim kafama vurdun" denilerek yumruklandı.

Esenyurt'ta 12 yaşındaki bir çocuk bakkaldan soda aldığı sırada hiç tanımadığı bir adam tarafından, "Parkta sen mi benim kafama vurdun" denilerek yumrukla dövüldü. Çocuğun ailesi durumunda şikayetçi olurken kaçan şahıs her yerde aranıyor. Yumruklu saldırı anı ise güvenlik marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Kıraç'ta öğle vakitlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.F.A. (12) soda almaya bakkala gitti. M.F.A. bu esnada bakkala gelen bir kişi tarafından "Parkta sen mi benim kafama vurdun" denilerek yumruklanmaya başlandı.

BAKKAL SAHİBİ KURTARDI

Şahsı çocuğun saldırısından araya giren bakkal sahibi kadın kurtardı. Çocuk yakınları tarafından hastaneye götürülürken şahıs ise kaçtı. Yüzünden ve vücudundan morluklar ve darp izi olan M.F.A.'nın ailesi kaçan saldırganın yakalanmasını isterken hakkında şikayetçi olunan şahısın çocuğa saldırı anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞU YUMRUKLADI

Kayıtlarda çocuğun arka arkaya yumruklanması yer aldı. Diğer yandan, çocuğun daha önceden kolundan ameliyatlı olduğu ve bu yüzden platin takıldığı öğrenildi.

Baba Esat Acar yaşananları anlatarak, "Çocuk bakkala gitmiş bir suçu yok. 12 yaşındaki bir çocuk yumruklanır mı? Çocuk soda almaya gidiyor. Bakkalda çocuğu yerden yere vuruyor. Neden benim çocuğumu dövsünler yüzünden morluklar var çocuğum zaten kolundan yaralı. Çocuk bakkala gidecek tanımadık bir adam tarafından dövülüyor. Siz olsanız ne yaparsınız aynı tepkiyi gösterirsiniz" dedi.

Başına gelen olayı dile getiren M.F.A. ise " "Parkta sen mi benim kafama vurdun" diyerek hemen saldırdı. Şikayetçiyim" diye konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.