Akıllı telefonlarda Tubidy ile müzik dinle müzik indir

Akıllı telefonlarda Tubidy ile müzik dinle müzik indir
Tubidy.co ile akıllı telefonlarda müzik dinlemek çok kolay. Yapmanız gereken tek şey telefonunuzla tubidy.co'ya girmek

Cep telefonunuzla girdiğiniz sitede Tubidy Mobi eklentisini cihazınıza indirip müzik dinlemeye başlayabilirsiniz. Tubidy sitesinde aramalar yaparak dilediğiniz müziği, mp3 ü dinleyebilir, beğendiklerinizi istediğiniz formatta ücretsiz olarak da indirebilirsiniz. Kullanımı çok basit olan bu sitede öncelikli olarak yapmanız gereken şey tubidy sitesine üye olmak.

Üye olduktan sonra tubidy site adresini sık kullanılanlara ekleyip en üstteki "search" kısmına hangi şarkıyı ya da mp3'ü indirmek istiyorsanız onu yazarak arayabilirsiniz. Çıkan sonuçlardan herhangi birinin üzerini tıkladığınızda size birçok formatta beğendiğiniz şarkıyı, mp3' ya da  videoyu indirmek için seçenekler sunuluyor. Bu seçeneklere göre de dinlemek istediğiniz müziği ya da izleömek istediğiniz vdieoyu telefonunua indirebiliyorsunuz. Karşılığınd ise sizden herhangi bir ücret talep edilmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum