Akın Çorap Giresunspor Liderliği Koruma Peşinde

Akın Çorap Giresunspor Liderliği Koruma Peşinde
Kulüp başkan yardımcısı Özkul:- "Sahamızdaki Elazığspor maçını kazanıp liderliği korumak istiyoruz"

GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 6. haftasında yarın sahasında Elazığspor ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, maçı kazanıp liderliği korumak istediklerini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerinde üst üste iki önemli maç oynayacaklarını belirtti.

Bunlardan ilkinin Elazığspor maçı olduğuna işaret eden Özkul, "Üst sıraları zorlayan bir rakip. Bu maç da diğerleri gibi bizim için final niteliğinde. Takımımız iyi bir çıkış yakaladı, geçen hafta liderlik koltuğuna da oturduk. Sahamızdaki Elazığspor maçını kazanıp liderliği korumak istiyoruz." dedi.

Özkul, taraftarları stadı doldurmaya davet ederek, "Bu sene hedefimiz belli, bu hedefe taraftarımızla birlikte yürümek istiyoruz. Onların desteği bizim için önemli, herkesi stada bekliyoruz." diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Panajotis Dimitriadis'in hasta olduğu bilgisini veren Özkul, büyük ihtimalle bu oyuncunun yarınki maçta yer alamayacağını kaydetti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.