AKKAYA PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

AKKAYA PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI
Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla belediye personeli ile bayramlaştı.

Bayramlaşma programına başkan yardımcıları, daire müdürleri, memurlar, kadrolu işçiler ile taşeron işçiler katıldı. Programa katılan personelin tek tek elini sıkarak bayramlarını tebrik eden Başkan Akkaya; bu tür etkinliklerin süreceğini kaydederek, bu programların personel arasındaki birlik beraberliği artırarak sinerji sağladığını vurguladı. Başkan Akkaya, en alt kademedeki personelden, üst kademe personele kadar kurum içerisinde herkesin bir aile olduğunu vurgulayarak, en kötü günlerde ve mutlu günlerde tüm kurum personelinin birbirinin yanında olması gerektiğini belirtti.
Göreve geldiği zamandan bu yana geçen süreyi ve personelin çalışma sistemini değerlendiren Başkan Akkaya, müdüründen, taşeron firma işçisine kadar tüm herkesin belediye personeli olduğunu, yapılan olumlu ve olumsuz tüm çalışmaların ve davranışların belediyeyi ilgilendirdiğini belirterek, özellikle vatandaşlara hizmet konusunda tüm personelin azami ölçüde dikkatli, güler yüzlü olmasını ve işini iyi yapmasını istedi. Belediyenin bir hizmet sektörü olduğunun altını çizen Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, "Halk bizim patronumuzdur,maaşlarımızı onların verdiği vergilerden alıyoruz. Onlara en iyi hizmeti verebilmek tüm personelimizin en büyük görevidir. Bizler onlara hizmet için buradayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.