Aksaray Barosu'ndan Gaziemir İlkokuluna ziyaret

Aksaray Barosu'ndan Gaziemir İlkokuluna ziyaret
AKSARAY (AA) - Aksaray Baro Başkanı Levent Bozkurt ve beraberindeki heyet, Güzelyurt İlçesine bağlı Gaziemir İlkokulunu ziyaret etti.Ziyaret kapsamında...

AKSARAY (AA) - Aksaray Baro Başkanı Levent Bozkurt ve beraberindeki heyet, Güzelyurt İlçesine bağlı Gaziemir İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında öğrencilere çocuk suçları, bilişim suçları, verimli ders çalışma yöntemi, kişisel beceriler tanıma ve bu yönde yol haritası çizme konusunda söyleşi gerçekleştirildi.

Aksaray Baro Başkanı Bozkurt, burada yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı, aydınlık yarınların sahibi öğrencileri, haklarını hatırlatmak için ziyaret ettiklerini belirtti.

Burada alınan eğitimin öğrencilerin tüm yaşantılarını etkileyeceğini ifade eden Bozkurt, "Sosyal medya kullanımından, internete, kültürel konulardan, güncel olaylara kısacası aklınıza takılan her türlü soruyu çekinmeden bizlere sorabilirsiniz, hak ettiğiniz güzel bir dünyada yaşamak için bizler mücadele ediyoruz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.