Aksaray'da "Aile Sağlığı Merkezi" Açılışı

Aksaray'da "Aile Sağlığı Merkezi" Açılışı
AKSARAY (AA) - Aksaraylı hayırsever Elif ve Ali Dede Bilgiç tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı. AK Parti Grup...

AKSARAY (AA) - Aksaraylı hayırsever Elif ve Ali Dede Bilgiç tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Şamlı Mahallesi'ndeki törende, Aksaray'ın sağlıktaki değişim hizmetlerinde nasibini almaya devam ettiğini söyledi.

Mevcut devlet hastanesinde çok yakın zamana kadar anjiyo yapılamadığını anımsatan İnceöz, şöyle konuştu:

"Şu an hastanemizde kalp ameliyatları gerçekleştirilebilmekte. Çocuk yoğun bakım ünitemiz de yoktu. Bir yıl gibi kısa sürede mevcut hastanemizin içinde çocuklarımızın sağlığı ile ilgili ve kalabilecekleri otel hizmeti verdiğimiz bir alanımız oluşturuldu. Türkiye'nin en gelişmiş hastanelerinde ne varsa bizim hastanemizde de var. Mevcut hastanemizi inşallah önümüzdeki ekimde Tacin Mahallesi'ne yapılan 400 yataklı nitelikli hastanemize taşıyarak daha iyi şartlarda hizmet vereceğiz. Bu aile sağlığı merkezinin yapılmasında katkı sunan ailemize de teşekkür ederiz."

İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık ise sağlıkta dönüşümde birçok yeniliği vatandaşların hizmetine sunmaya çalıştıklarını aktararak, bugünkü merkezle beraber 124 aile sağlığı merkezi sayısına ulaştıklarını kaydetti.

Törene, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, sağlık çalışanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.