Aksaray'da TOKİ konutları için çekiliş yapıldı

Aksaray'da TOKİ konutları için çekiliş yapıldı
AKSARAY (AA) - Aksaray'da, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emekliler için yapılması planlanan 300 konut için müracaat eden 3 bin 157 kişi arasında...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emekliler için yapılması planlanan 300 konut için müracaat eden 3 bin 157 kişi arasında kura çekimi yapıldı.

Aksaray'da, TOKİ tarafından emekliler için yapılması planlanan 300 konut için müracaat eden 3 bin 157 kişi arasında kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkanlar, büyük sevinç yaşadı. İsmi çıkmayanlar ise üzüntülerini gizleyemedi.

Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kura çekiminde konuşan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan, bu yoğun talep sonrası Aksaraylılara 300 konut müjdesi daha verdi.

Kazandığı güvenle TOKİ'nin yeni projelerine ilginin ciddi oranda arttığını ifade eden Ayhan, "Vatandaşımız, TOKİ'nin adını duyduğunda süresinin bedelinin ne kadar olduğuna bakmaksızın talepte bulunuyor. Kura çekilişini gerçekleştireceğimiz konutlar, Zafer mahallesinde belirlenen alanda yapılacak. Yoğun talep sonrası Aksaray'a emeklilerin yanında normal vatandaşlarımızla beraber konut sayısını 600 çıkardık. Plan proje aşaması bitince Aksaray'da kalan 300 dairenin çekilişini yapacağız." dedi.

TOKİ sayesinde ev sahibi olacak Sevim Akbaş, "5 çocuğum var. Hiç evim olmadı. Yaklaşık 45 yıl kirada oturdum. Şimdi ev sahibi olacağım. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.