Aksaray'da yeni yılın ilk saatlerinde hareketli dakikalar kamerada

Aksaray'da yeni yılın ilk saatlerinde hareketli dakikalar kamerada
Aksaray'da alkollü bir mekanda 20 kişi arasında çıkan "Yan baktın" kavgasında 6 kişi yaralanırken alkollü şahıslar polis ekiplerini de darp etmek istedi.

Aksaray'da alkollü bir mekanda 20 kişi içerisinde çıkan "Yan baktın" kavgasında 6 kişi yaralanırken alkollü kişiler polis ekiplerini de darp etmek istedi. Polisin ihtarlarını dikkate almayan şahıslar polise vurunca ortalık birbirine girdi. Biber gazıyla etkisiz hale getirilen şahıslar ters kelepçeyle gözaltına alındı.

iha-20240101aw110466-6.jpg

Olay saat 01.00 vakitlerinde Bayrambaba Mahallesi 3502 sokakta bulunan alkollü bir mekanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, alkollü eğlence mekanında 2 grup arasında "Yan baktın" meselesi yüzünden tartışma oldu.

iha-20240101aw110466-7.jpg

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 grup birbirine girerken kavgaya diğer masadaki müşterilerin de girmesi üzerine yaklaşık 20 kişi münakaşa etti. Mekan sahibinin vaziyeti 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

iha-20240101aw110466-9.jpg

Kısa vakitte olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederek kişileri araladı. 6 kişinin darp sonucu yaralandığı kavgada 2 tarafın da birbirinden şikayetçi olması üzerine polis ekipleri şahısları gözaltına almak istedi.

iha-20240101aw110466-9.jpg

Gözaltına alınmak istemeyen şahsılar ile polis arasında tartışma olurken, 2 şahsın polis memuruna vurmasının sonrasında ortalık birbirine girdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Serkan Özbaş'ın da müdahale ettiği olayda şüpheliler polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Polis memuruna vuran ve güçlük çıkaran Hasan K. (35) ve İzzet K. (35), Fatih K. (29), Oğuzhan K. (27) ve Ekrem K. (26) olmak üzere 5 şüpheli biber gazı ile etkisiz hale getirilerek ters kelepçeyle gözaltına alındılar. Şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesi Acil Servisi'nde tedavi edildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi'ne götürüldü. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturma ve inceleme devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.