Akşehir Belediyesi'nden kardeşlik iftarı

Akşehir Belediyesi'nden kardeşlik iftarı
Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından “Dünya Yetimler Günü” sebebiyle “Kardeşlik İftarı” düzenlendi

Akşehir Hıdırlık Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve ilçede yaşayan yetim ve öksüz çocuklar ve ailelerinin davet edildiği kardeşlik iftarında yaklaşık 500 kişi iftar yaptı. İftar yemeği öncesi masaları tek tek ziyaret eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile eşi, çocuklarla sohbet edip, vatandaşların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi. İftar yemeğine; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, yetim çocuklar ve aileleri, Sevgi Evleri’ndeki çocuklar katıldı.
İftar programda konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya herkese hayırlı iftarlar dileyerek, “Böyle mübarek günler ülkemizin ve bizlerin birliğine, beraberliğine, dayanışmasına vesile olsun inşallah. 3 yıldır her Ramazan ayının 15. günü böyle bir iftar yemeğini düzenliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere bu noktada tavsiyeleri doğrultusunda Türkiye genelindeki bütün AK Partili belediyelerce bu iftarlar gerçekleştiriliyor. Yetim ve öksüzlerimizle ilgili Akşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa her zaman fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz, çünkü onlar bizim emanetimiz” diye konuştu.
Başkan Akkaya’nın konuşmasının ardından çocuklara Akşehir Belediyesi tarafından balon dağıtılarak dondurma ikramında bulunuldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.