Akşehir Belediyesi'nin mahalle iftarları sürüyor

Akşehir Belediyesi'nin mahalle iftarları sürüyor
Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi mübarek Ramazan ayı münasebetiyle sürdürdüğü mahalle iftarları kapsamında Nasreddin, Kuşçu, Ahicelal, Anıt ve Yıldırım Mahallelerinde mahalle sakinlerine iftar yemeği verdi.

Nasreddin, Kuşçu ve Ahicelal mahalle iftarı Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Binası arkasındaki alanda, Anıt ve Yıldırım Mahalleleri iftarı ise Nimetullah Nahçivani İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yapıldı. İftar programına, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
İftar yemeği öncesi Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından ilahi ve tasavvuf müziği eserlerinden oluşan dinleti sunuldu. Başkan Akkaya, iftar öncesi alanlardaki masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazanını tebrik ederek onlarla sohbet etti. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, iftarda çorbasını Nasreddin, Kuşçu ve Ahicelal Mahalleleri iftarında içerken yemeğini ise Anıt ve Yıldırım Mahalleleri iftarında tamamladı.
Mahalle iftarlarında konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Akşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz mahalle iftarımıza hepiniz hoş geldiniz. Allah oruçlarımızı kabul eylesin, yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecemizi mübarek eylesin. Ramazan Bayramı’na sağlıcakla bizleri eriştirsin. Böyle güzel kutsal günleri birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz için, huzurumuz için inşallah vesile kılsın. Akşehir Belediyesi olarak 3 yıldır mahalle iftarları yapıyoruz. 5 yıllık görev süresi içerisinde de İlçe Teşkilatımız, Belediye Meclis Üyelerimizin de teşrifleriyle inşallah her bir mahallemizde en az bir iftar hedefledik. Bu hedefi de gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Akkaya, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki patlamada hayatını kaybeden ve güneydoğuda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Üzücü günlerimizin bir an önce bitmesini, ülkemizin huzura kavuşmasını Yüce Mevla’mdan niyaz ederken hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ise, “Başı rahmet ortası mağfiret sonrası cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşıyoruz. Ramazan ayı münasebeti ile mahallerimizde böyle birlik beraberlik ortamında güzel bir iftar sofrasında farklı mahallelerimizde bir araya geliyoruz. Akşehir Belediyemizin organize ettiği bu iftar sofrasında birlikteyiz ve böyle bir organizasyonu tertip eden tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sizlerin Ramazan ayınızı ve Kadir Gecenizi tebrik ediyorum. İnşallah bayrama hayırla ulaşırız. Hepinizin şimdiden bayramınızı kutlarım” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.