Akşehir Kaymakamı Sezgin Gazetecilerle Buluştu

Akşehir Kaymakamı Sezgin Gazetecilerle Buluştu
KONYA (AA) - Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, ilçedeki gazetecilerle bir araya geldi.Sezgin, bir restoranda yapılan toplantıda, geçtiğimiz günlerde meydana gelen kontör dolandırıcılığı...

KONYA (AA) - Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, ilçedeki gazetecilerle bir araya geldi.

Sezgin, bir restoranda yapılan toplantıda, geçtiğimiz günlerde meydana gelen kontör dolandırıcılığı sonrası vatandaşların daha dikkatli olmasını istedi.

Hırsızlık olaylarında alınabilecek tedbirlerin önemine dikkati çeken Sezgin, şunları kaydetti:

"Hayvan hırsızlığına karşı mahallelerdeki hayvan yetiştiricilerin kamera ve alarm sistemi yaptırarak hırsızlıklara karşı caydırıcı önlemler alabilir. Ayrıca Akşehir genelindeki mobese kameralarının artırılması ile ilgili çalışmalarda devam etmektedir” diye konuştu. Basınından son derece memnunuz. Bizim ölçeğimizdeki pek çok şehirde olmayan bir basınımız ve basın kuruluşlarımız var. Şehrimizdeki ve çevremizdeki bir çok olayları onların sayesinde öğreniyoruz. Yaptıkları çalışmalar için tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ederim."

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Çelik, Jandarma Bölük Komutanı Ali Uslu, ilçedeki yerel ve ulusal basının temsilcileri ile ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memurları katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.