Akşehir protokolü Kızılay Aşevi’nde öğrencilerle birlikte yemek yedi

Akşehir protokolü Kızılay Aşevi’nde öğrencilerle birlikte yemek yedi
Akşehir ilçesinde günlük olarak 500 öğrenci ile 100 vatandaşa yemek veren Kızılay Aşevi, düzenlediği bir etkinlikle ilçe protokolü ve yemek yiyen öğrencileri bir araya getirdi.

Öğle yemeği için Kızılay Aşevi’ne gelen ilçe protokolü öğrencilerle birlikte yemek yedi. Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, resmi ve özel kurumların müdürleri ile Akşehir Kızılay Şubesi yönetiminin de katıldığı yemekte protokol üyeleri öğrencilerle sohbet etti. Kızılay Derneği Akşehir Şube Başkanı Bülent Mumcu, “Akşehir Kızılay Aşevi’nde hayırsever iş adamlarımız, hayırsever vatandaşlarımız ve kurumların destekleri ile her gün 500 öğrenci ve 100 aile olmak üzere 600 kişi yemek yiyor. Aşevimizde 11.00 ve 12.00 saatleri arasında vatandaşlara,12.00 ve 13.00 saatleri arasında ise öğrencilere yemek veriliyor” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.