Akşehir'de doğalgaz çalışmaları devam ediyor

Akşehir'de doğalgaz çalışmaları devam ediyor
Konya’nın Akşehir ilçesinde ENERJA şirketi Doğalgaz Dağıtım Hattı inşaatı çalışmalarına devam ediyor.

Akşehir ilçesinde doğalgaz dağıtım şebekesinin ilgili mevzuata uygun olarak planlanması, projelendirilmesi, inşası, işletilmesi, bakımı, genişletilmesi ve bu şebeke ile doğalgazın abone ve serbest tüketicilere teslim edilmek üzere nakdi ve perakende satışı ile müşteri hizmetlerini yerine getirmesi faaliyetleri için lisans verilen ENERYA şirketi, Akşehir’deki Doğalgaz Dağıtım Hattı inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir’de devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Milletvekili Baloğlu ve Başkan Akkaya’nın incelemelerine AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs’te eşlik etti.

Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini ve hedeflenen süreçte Akşehir’in doğalgaza kavuşacağına dikkat çeken Milletvekili Baloğlu “Doğalgaz çalışmalarında Akşehir ilçemizle birlikte Ilgın ve Kadınhanı ilçelerimizde de bu çalışmalar sürüyor. Akşehir’de bu yıl 6 mahallemizde 65 kilometrelik doğalgaz hattı döşenmesi hedefi var. Bunun yaklaşık 15 kilometresi şu anda bitmiş durumda. İnşallah 4-5 aya kadar da hepsi tamamlanmış olacak. Firma yetkililerinden aldığımız bilgiye göre bir aksilik olmazsa Kasım ayı gibi doğalgaz verilmiş olmaya başlanacak. Çalışmaları yapan, Akşehir’imizin, Ilgın’ımızın ve Kadınhanı’mızın doğalgaz çalışmalarını ve dağıtımını üstlenen ENERYA firmamıza ve EPDK’ya teşekkür ediyoruz. Özellikle bu 3 ilçemizin doğalgaza kavuşması için talimatlarıyla işi hızlandıran Sayın Başbakanımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Akşehir’imize, çevreyi kirletmeyen, ucuz olan bu yeşil enerjinin de hayırlı olmasını dileyerek, güzel günlerde kullanmalarını temenni ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.