Akşehir'de genelev yıkıldı

Akşehir'de genelev yıkıldı
Akşehir Seyran Mahallesinde yer alan ve uzun süredir yıkılması gündemde olan Akşehir Genelevi sabah saatlerinde yıkıldı.

Akşehir Belediyesinin Encümen Kararı ve Konya Büyükşehir Belediyesinin onayı ile depreme dayanaklı olmaması nedeniyle alınan karar doğrultusunda yıkım işlemine sabah saatlerinde başlandı.Yıkım esnasında Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 40 Çevik Kuvvet ekibi, Akşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 40 polis memuru, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta ekipleri hazır halde bekletildi. Yıkım güvenlik güçlerinin aldığı güvenlik önlemleri doğrultusunda gerçekleşirken, binada bulunan çalışanlar ve eşyalarda tahliye edildi.
Genelevi işletmecilerine binanın çürük olduğu konusunda daha önceden uyarı yapıldığı ve bu nedenle sabah saatlerinde kapatılarak yıkımın başlatıldığı öğrenildi. (kaynak: aksehirpostasi.com)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.