Akşehir'de iftar coşkusu

Akşehir'de iftar coşkusu
Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi ve hayırsever vatandaşların işbirliği ile yapılan mahalle iftarları devam ediyor.

Karabulut Mahallesinde gerçekleştirilen iftar programına, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Karabulut Mahalle Muhtarı Mehmet Süngü ile Karabulut Mahallesi sakinleri katıldı.
İftar yemeği öncesi Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından tasavvuf müziği ve ilahilerden oluşan bir dinleti sunuldu. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, iftar alanındaki masaları tek tek gezerek, vatandaşların Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti. Yapılan duanın ardından okunan ezan ile oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeğinin ardından toplu olarak dua edildi. İftar yemeği sonrası Akşehir Belediyesi mobil ikram çeşmesi ile mahalle halkına gül şerbeti ikramı yapıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.