Akşehir'de kaçak sigara operasyonu

Akşehir'de kaçak sigara operasyonu
Konya’nın Akşehir ve Çumra ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda yaklaşık 10 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 9 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı, Akşehir ve Çumra İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Akşehir merkezli Konya ve Çumra ilçesinde sabah saatlerinde kaçak sigara operasyonu düzenledi. Ev ve iş yerleri ile araçlarda yapılan aramalarda yaklaşık 10 bin paket kaçak sigara ile av tüfeği ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Operasyon kapsamında Özer A. (46), İlyas B. ( 42), Celalettin A. (54), Muhittin A. (47), Mehmet O. (24), Rıdvan K. (32), Bayram Ç. (50), Bekir O. (41), Nur B. (45) gözaltına alındı. Şüpheliler Akşehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler hastanedeki işlemlerin ardından ifadeleri alınmak üzere Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.