Akşehir’de “Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet” programı

Akşehir’de “Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet” programı
Konya’nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirilen “Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet” konulu program yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Akşehir Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Himmet Bayar, Enerji Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, Memur Sen Akşehir İlçe Temsilcisi Mustafa Aktaş, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda sendika üyesi katıldı. Programda Memur Sen Akşehir İlçe Temsilcisi Mustafa Aktaş’ın açılış konuşmasının ardından konuşan Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, Memur-Sen’in ülkenin güçlü bir sivil toplum örgütü olduğunun altını çizerek, “Bizim tercihimiz ‘Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet’ten yana” dedi.
Askeri darbe dönemlerini ve vesayetleri hatırlatan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise, “Bir daha bir 15 Temmuz yaşamamak için, bir daha 17-25 Aralık yaşamamak için, bir daha bu hainlerin içimizde bu kadar rahat hareket edebileceği bir ortamı oluşturmamak için mutlaka bizim mevcut sistemimizin değiştirilmesi ve revize edilmesi gerekiyor” dedi.
Cumhurbaşkanı hükümet sistemiyle ilgili 16 Nisan’da bir referandum süreci yaşayacaklarını belirten Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Himmet Bayar ise, “Önümüzde bir referandum süreci var biz bu güne kadar nasıl ki, bu ülkeyi özgürleştirecek prangalardan kurtaracak çalışmalara destek verdiysek bu günde bu referanduma sunulan anayasa değişikliğine bütün gücümüzle kararlılıkla destek vermekteyiz” diye konuştu.
Enerji Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan ise, “Memur- Sen olarak 1 milyon 111 bin üye ile ülkemizin yeniden gelişmesi için bizler de Memur-Sen olarak referanduma evet diyoruz ve Türkiye’nin 81 ilinde 100 ilçesinde meydan meydan geziyoruz” dedi.
Etkinlik, katılımcılara günün anısına hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.