Akşener solculara "salaklar" dedi, ses Enver Aysever'den geldi!

İYİ Genel Başkanı Meral Akşener'in solcular için söylediği "salaklar" sözüne Enver Aysever'den yanıt geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi hezimeti sonrası tam anlamıyla darmadağın olan 7'li Masa ortakları seçimden sonra birbirlerini sert sözlerle hedef almaya devam ediyor.

Seçime tek başına gire kararı sonrası CHP'lilerin hedefi olan İYİ Genel Başkanı Meral Akşener, grup konuşmasında solcular "salaklar" demişti.

untitled-1.jpg

İMTİHAN EDEBİLİRİM

Akşener, "Kendini solcu diye tarif eden pek çok gazetecimsi, zamanında gücün elini öpmüştür, güç onu kenara attıktan sonra da solculuğunu keşfetmiştir. Ondan sonra da sınıfsal çelişkinin ne olduğunu bilmeyen cahiller, döner alt sınıftan kabul ettiği bir kadını tahkir eder. Neyin üzerinden? Kabul günü üzerinden tahkir eder. Ben solun iki şeyini çok benimserim. Birincisi sosyal adaleti, ikincisi sınıfsal çelişkisi. Sınıflar arası geçirgenliği. 15 yıl demokrasiyi sınıflar arası geçirgenliği sağlayan rejim olarak anlattım üniversitede. Doğrudur, giderdim, o kabul günlerinde öğrendiğim yardımlaşma üzerinden o öğrencilerime yardım ettim yardım. Onlara cesaret verdik. Ama bugün işçisin sen işçi kal, köylüsün sen köylü kal psikolojisini kendine solcu diyen muhteremlerden görüyorum. Yazıklar olsun, yuh olsun. Bu arada eminim Manifesto'yu da Kapital'i de okumamış salaklar. İmtihan edebilirim." ifadelerini kullanmıştı.

AYSEVER'DEN CEVAP GELDİ

Akşener'in sözlerine CHP kanadından nasıl bir tepki geleceği merak edilirken, yanıt seçimden önce övgüler düzdüğü Kemal Kılıçaroğlu'na hezimet sonrası "U" dönüşü yaparak hakarete varan sözler söyleyen Enver Aysever'den geldi.

Aysever sosyal medyadaki kanalından yayaımladığı videosunda Aysever, Akşener için "Telefonlarda bize 'Türkiye'nin solcuları ne kadar akıllı, ne kadar önemli tahliller yapıyorlar' diyordu." ifadelerini kullandı.

Akşener'in sandığa gidip Kılıöçdaroğlu'na oy vermediğini ve partilileri yönlendirmediğini de iddia eden Aysever, "Biz uyanmıştık, uyanmasınlar düşünsün" diyerek Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimini hedef aldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.