Akşener'den gazeteci Gültekin'e "Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş, kendilerini ne halt zannediyor ki" yalanlaması

Akşener'den gazeteci Gültekin'e "Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş, kendilerini ne halt zannediyor ki" yalanlaması
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Levent Gültekin'in, İmamoğlu ve Mansur Yavaş için söylediğini iddia ettiği, "Bunlar kendilerini ne halt zannediyor" dedi şeklindeki sözlerini yalandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gazeteci Levent Gültekin'in, İmamoğlu ve Mansur Yavaş için "Bunlar kendilerini ne halt zannediyor" dedi şeklindeki sözlerini yalandı. Akşener, Fox TV'de Çalar Saat programına konuk oldu.

Akşener, gazeteci Levent Gültekin’in, "Meral hanım beni bir gün aradı. 'Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş, kendilerini ne halt zannediyor ki ha bire belediyenin parası ile anket yaptırıp kendilerini cumhurbaşkanı adayı gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsunlar diye mi parti kurdum. Onlara geçit vermem' dedi" şeklindeki sözlerini yalanladı.

"MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Akşener, "Öyle bir sözüm olmadı. Bunlar Youtube'da kanal kurup abuk subuk şeyler söylüyor. Ben Gültekin'in 3 videosunu mahkemeye verdim, bunu da vereceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.