Aktütün'de terör saldırısı: 4 şehit, 9 yaralı

Aktütün'de terör saldırısı: 4 şehit, 9 yaralı
Askeri zırhlı aracın Şemdinli-Aktütün karayolundan geçişi sırasında teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 4'ü ağır 9 asker yaralandı

Genelkurmay Başkanlığından, askeri zırhlı aracın Şemdinli-Aktütün karayolundan geçişi sırasında teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 askerin şehit olduğu, 4'ü ağır 9 askerin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, konvoy emniyeti için görevlendirilen zırhlı aracın Şemdinli-Aktütün karayolunda geçişi sırasında bölücü terör örgütü üyelerince tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirildiği belirtildi.

Saldırıda 4 askerin şehit olduğu, 4'ü ağır 9 askerin yaralandığı kaydedilen açıklamada, "Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.