Akyürek belediye çalışanları ile bayramlaştı

Akyürek belediye çalışanları ile bayramlaştı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü çalışanları ile bayramlaştı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma töreninde tüm personelin bayramını tebrik eden Başkan Akyürek, yeni eğitim öğretim yılının da hayırlı olmasını diledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Yeni Büyükşehir Yasası çerçevesinde en hızlı yapılanmayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, Konya’nın 31 ilçesinde birçok noktada hizmet verdiklerini söyledi.
Bayram tatilinde belediye personelinin önemli bir bölümünün çalışmaya devam ettiğini belirten Başkan Akyürek, “Toplu ulaşımdan itfaiyeye, park ve bahçelerden çevreye, su ve kanalizasyon ekiplerimizden, tamir, bakım arıza ekiplerimize kadar tüm çalışanlarımıza şehrimiz ve insanımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
19 Eylül’ün aynı zamanda Gaziler Günü olduğunu hatırlatarak, şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçlu olduğumuzu vurgulayan Başkan Akyürek, “Gazilerimiz ülkeyi savunmak için mücadele etmiş insanlarımız. Şehitlerimiz de bu vatan için can vermiş kutsal kişiler. Gazilerimizi hayırla, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

“Büyük Türkiye idealine hep birlikte ulaşacağız”
15 Temmuz ihanet gününde dış güçlerin piyonu olan bir avuç hainin milli iradeye, hükümete, Cumhurbaşkanımıza, halkımıza ihanet ettiğini hatırlatan Başkan Akyürek, bir daha böyle ihanetlerin yaşanmaması için hep birlikte daha çok gayret göstermek ve çalışmak gerektiğini dile getirdi.
Konya’daki tüm çalışmaların ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine katkı sağlamak için yapıldığını belirten Başkan Akyürek, şöyle devam etti: “Büyük Türkiye idealine hep birlikte çalışarak ulaşacağız. O zaman dünyadaki tablo ve dengeler daha güçlü şekilde değişecek. Büyükşehir çalışanları olarak büyük düşünmeli, buna göre çalışmalı, projeler üretmeli, buna göre büyük bir çalışmanın ve koşturmanın içinde olmalıyız.”

“Bu şehre hizmet etmek büyük bir şereftir”
Konya’nın Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu, Konya belediyeciliğinin de Türkiye’de model olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz bir çok anıtsal eserle Konya tarihine, belediyeler tarihine adımızı yazdırdık. Bunda bütün arkadaşlarımızın katkısı ve payı var. Şu anda burada bulunan ya da görevde, nöbette olduğu için bulunamayan tüm çalışma arkadaşlarımıza şehrimiz, insanımız ve ülkemiz adına teşekkür ediyoruz. Konya mübarek bir şehirdir. Konya enbiyalar, evliyalar şehridir. Bu şehre hizmet etmek büyük bir şereftir. Hangi konumda olursak olalım bu şerefe bütün arkadaşlarımız ortaktır. Böyle bir şehirde hizmet etmeyi nasip ettiği için Allah’a hamd ediyor, geçmiş bayramınızı tebrik ediyor, nice bayramlara, nice mübarek günlere sağlık ve afiyetle hep birlikte ulaşmayı diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.