Alacabel’de Feci Kaza: 2 Ölü 2 Yaralı

Alacabel’de Feci Kaza: 2 Ölü 2 Yaralı
Seydişehir Antalya yolunda meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti  2 kişide yaralandı.

Kaza, Seydişehir Antalya yolu Alacebel mevkiinde meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre;  Antalya istikametinden Seydişehir istikametine giden, Ebru Bayram (25) idaresindeki   07 GVV 85 plakalı otomobil, Akseki’ye bağlı Alacabel mevkiinde sürücünün henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolü kaybedip bariyerlere çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle şarampole uçan araç yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra kayalıklarda durabildi.

Kazayı Çevreden görenlerin ihbarı üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi. 112 Ekiplerinin ilk müdahalesinde Seher Bayram (47) ve Gamze Bayram’ın (20) hayatını kaybettiği belirlendi. Ebru Bayram (25) ve Kenan Bayram (18) ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Konya’dan AFAD ekibi geldi

Seydişehir itfaiye ve Konya AFAD ekipleri ise uçurumdan aşağı uçan arabadan cesetleri çıkarmak için 6 saat boyunca yoğun çaba sarf ettiler.

uçurumdan çıkartılan cesetler otopsi yapılmak üzere Akseki Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililerce olayla ilgili soruşturma başlatıldı. ( Süleyman Sayan)

alacabelde-tatil-donusu-kaza-2-olu,-2-yarali-(1).jpgalacabelde-tatil-donusu-kaza-2-olu,-2-yarali-(4).jpgalacabelde-tatil-donusu-kaza-2-olu,-2-yarali-(13).jpgalacabelde-tatil-donusu-kaza-2-olu,-2-yarali-(14).jpg

alacabel-(2).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.