Alacaklısıyla yolda karşılaşınca üstüne kurşun yağdırdı(TIKLA&İZLE)

Alacaklısıyla yolda karşılaşınca üstüne kurşun yağdırdı(TIKLA&İZLE)
İstanbul Gaziosmanpaşa'da alacak verecek tartışmasında, aracıyla sokakta seyir halindeyken alacaklısını başka bir araçta gören zanlı kurşun yağdırdı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da alacak verecek tartışmasında, otomobiliyle sokakta seyir halindeyken alacaklısını başka bir araçta gören zanlı kurşun yağdırdı. Aracından inerek alacaklısının üzerine giden zanlı, elindeki silahla alacaklısına kurşun yağdırdığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 911 sokak üzerinde oldu. İddiaya göre, Mikail D., daha önce içlerinde alacak verecek meselesi olan Semih K.'ı yolda başka bir araç içerisinde olduğunu gördü. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Mikail D., silahla birlikte araçtan inerek Semih K.'a kurşun yağdırdı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesi sonrası yaralı Semih K. hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay sonrası etrafta güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu.

Düzenlenen saldırıda yaralanan Semih K., olaydan önce kardeşinin arkadaşı olan Mikail D.'in evine giderek kendisini sorduğu ve araçla giderken başka bir araçta gördüğü alacaklısına "Kardeşin Serdar'ın borcu var ödeyeceksiniz" diyerek taraflar arasında tartışmanın bu sebepden başladığı öğrenildi.

Diğer yandan, yaralanarak hastaneye kaldırılan Semih K.'nın daha önceden 9 adet suç kaydı olduğu ve olay sırasında üzerinden 3,11 gram uyuşturucu madde çıktığı, olayı yaptıktan sonra olay yerinden kaçan zanlı Mikail D.'nin ise daha önceden 17 adet suç kaydının olduğu öğrenildi.

Polis, olay sonrası kaçan zanlı Mikail D.', yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı gören esnaf Soner Sansar, "Ben o sırada müşteri ile ilgileniyordum. Silah seslerini duyduğumda dışarı fırladım. Bizim çıktığımızda olay devam ediyordu. Ne konuşulduğunu duymadık. Bir anda birisi yukarı doğru ateş etti. Sonra karşısındakinin ayaklarına doğru 5,6 el ateş etti. Önce havaya ateş biz silah sesini duyup dışarı çıktığımızda silahla ateş açmaya devam ediyordu. Biz dışarı çıktığımızda o şekilde gördük. Yaralı yerde yatarken karşısındaki ateş etmeye devam ediyordu" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.