Alanya'da Markopaşa Müzikali sahnelendi

Alanya'da Markopaşa Müzikali sahnelendi
Markopaşa Müzikalı açıkhava tiyatrosunda halka ücretsiz olarak sahnelendi

ANTALYA (AA) - Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, "Markopaşa Müzikali"ni Alanya ilçesinde sahneledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla Alanya Açıkhava Tiyatrosunda halkın ücretsiz olarak izlediği müzikale Alanyalılar büyük ilgi gösterdi. Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından sergilenen oyunda varlıklı ve despot bir paşa ve ailesinin köşküne iç güveysi damat olarak alınan Hayrullah'ın karısına aşık olmasına rağmen bir türlü aynı evin içinde kavuşamaması konu ediliyor.

Süheyl ve Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin, Ömer Yılmaz ve Nejla Uygur'un rol aldığı müzikalin kostüm tasarımını Sadık Kızılağaç, bestelerini Serpil Günseli, şarkı sözleri, dekor tasarımı ve yönetmenliğini Uğur Babürhan üstlendi.

Müzikali izleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney gazetecilere yaptığı açıklamada Alanya halkına güzel bir eseri ücretsiz sundukları için mutlu olduklarını söyledi. Kültürel ve sosyal faaliyetler ile de Alanya halkına hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Güney, "Uygur kardeşler, tiyatro sinema ve dizi oyuncusu babaları Nejat Uygur'un uzun yıllar oynadığı Markopaşa Müzikali'ni Alanya'da sanatseverlere ücretsiz buluşturdu. Bu etkinlikte büyükşehir belediyesi olarak katkı sağladığımız için mutluyuz" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.