Alcatel Onetouch Pixi 3 Satışa Sunuldu

Alcatel Onetouch Pixi 3 Satışa Sunuldu
Üst seviye ve Fiyat/Performans nitelikli cihazlara olan ilginin bir hayli yüksek olduğu şu günlerde özellikle akıllı telefonla ilk kez tanışacak kitlenin tercih ettiği giriş seviyesi cihazların da satışına başlandığı haberleri geliyor.

Üst seviye ve Fiyat/Performans nitelikli cihazlara olan ilginin bir hayli yüksek olduğu şu günlerde özellikle akıllı telefonla ilk kez tanışacak kitlenin tercih ettiği giriş seviyesi cihazların da satışına başlandığı haberleri geliyor. Bunlardan birisi olan Alcatel Onetouch Pixi 3, giriş seviyesinde olmasına rağmen fiyatından beklenmeyen bir performansa sahip.

Alcatel Onetouch Pixi 3, 4″ WVGA TFT ekranıyla ortalama bir cihaz gibi görünse de 2 parmak dokunmatik sensörü biraz zayıf kalıyor. Çift çekirdekli 1 GHz gücünde Mediatek MT6572M işlemci bu seviyedeki bir cihaz için gayet yeterli. 512 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza ilk başta biraz düşük gibi görünse de 32 GB’a kadar genişletilebilir MicroSD desteği hafıza yönünü tamamlıyor.

3 megapiksellik flaşlı arka kamera ve 1.3 megapiksellik ön kamera “Olmasa da olurmuş.” gibi görünse de telefonun şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi desteklemesi Pixi 3‘ün en vurucu özelliği olarak göze çarpıyor. 1400 mAh‘lik batarya bu özellikteki bir cihaz için günü kurtarır nitelikte. Pixi 3 kutusundan Android 4.4.2 KitKat sürümüyle çıkmakta, fakat Alcatel Onetouch cihazın Android 5.0 Lollipop sürümüne güncelleneceğini duyurdu. Bu güncelleme desteği de bu özellikteki bir cihaz için güzel bir şey.

Son olarak Pixi 3‘ün Turkcell İletişim Merkezi’nde 399 TL peşin ve tarifeye özel fiyatlarla piyasaya sürüldüğünü ekleyelim. Sonuç olarak bu cihaz giriş seviyesi için güzel bir alternatif, hatta akıllı telefonların çoğunda bulunmayan şebeke üzerinden görüntülü görüşme desteği sayesinde rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.