Alevler yükseldi: Tüpler bomba gibi patladı(TIKLA&İZLE)

Alevler yükseldi: Tüpler bomba gibi patladı(TIKLA&İZLE)
Aydın'ın Efeler ilçesinde bir iş yerinde patlayan tüpler, ortalığı savaş alanına çevirdi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir iş yerinde patlayan tüpler, ortalığı savaş meydanına çevirdi. Patlama anları ise cep telefonu kameralarına anbean yansıdı.

Olay, Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi Çarşı Meydanı'nda meydana geldi. Tespit edinilen bilgilere göre, Y.E.T.'ye ait bir tüp bayisinde olan piknik tüpleri, henüz tespit edilemeyen bir nedenle bomba gibi patladı. Patlamanın etkisiyle etraftaki vatandaşlar büyük panik yaşarken, işyerinde yangın çıktı. Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber etti. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa vakitte bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışması yaptı. İş yerinde maddi hasarın meydana geldiği şans eseri kimse yaralanmazken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

PATLAMA ANI KAMERALARA YANSIDI

Vatandaşların büyük telaş yaşadığı olayda, patlama anı ise cep telefonu kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların panikle kendilerini korumaya çalıştığı ve tüplerin patlaması yer aldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.