Alfa Romeo'dan mayıs kampanyası

Alfa Romeo'dan mayıs kampanyası
İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo’nun kompakt sınıfta yer alan ve yenilenen Giulietta modeli, mayıs ayı boyunca sunroof hediyesi ve 50 bin TL'ye 24 ay yüzde 0,99...

İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo’nun kompakt sınıfta yer alan ve yenilenen Giulietta modeli, mayıs ayı boyunca sunroof hediyesi ve 50 bin TL'ye 24 ay yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla Alfa Romeo showroomlarında otomobilseverleri bekliyor.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye'de yeni 1.6 litre hacimli ve 120 HP güç üreten JTDM turbo dizel motorlu ve TCT otomatik şanzımanlı, 1.4 litre 170 HP’lik benzinli motorlu ve TCT şanzımanlı versiyonlarıyla satışa sunulan yeni Alfa Romeo Giulietta, 97 bin TL'den başlayan fiyatıyla dikkati çekiyor.

Alfa Romeo, mayıs ayı boyunca etkili bir kampanyayla, yeni Giulietta modelinde sunroof hediyesi ve 50 bin TL’ye 24 ay yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı imkanı sunuyor.

Bununla birlikte sunroofsuz yeni bir Alfa Romeo Giulietta alacak müşterilere yüzde 3 indirim ve benzer avantajlı kredi fırsatları veriliyor.

2015 model Giulietta modelleri için de bir kampanya gerçekleştiren Alfa Romeo, yine sunroof hediyesi ve 30 bin TL’ye 15 ay 0 faizli kredi fırsatı, sunroofsuz 2015 model Alfa Romeo Giulietta modellerinde de yüzde 5 indirim ve 30 bin TL’ye 15 ay 0 faizli kredi imkanı sunuyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.