Ali Turan, nikâh tazeledi

Ali Turan, nikâh tazeledi
Konyaspor, deneyimli stoper Ali Turan’ın sözleşmesini Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu toplantı salonunda düzen imza töreni ile 2 yıl daha uzattı. İmzadan sonra konuşan Ali Turan, Konyaspor’da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda yoluna devam eden Atiker Konyaspor, deneyimli stoperi Ali Turan ile nikâh tazeledi. Yeşil-beyazlı kulüp, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde 34 yaşındaki futbolcu ile 2 yıl daha sözleşme uzattı. Törenin ardından konuşan futbolcu Ali Turan, yeşil-beyazlı camiayı evi gibi gördüğünü ifade etti.

‘KONYA’DA İSTİKRARI BULDUM’

Yıllar önce o dönemki ismi ile PTT 1. Lig’de mücadele eden Konyaspor’a gelen ve yaşanan şampiyonlukla birlikte yeniden Süper Lig’e dönen Ali Turan, Konyaspor’da büyük başarılar elde ettiklerini söyledi. Turan, “Kariyerimin en istikrarlı dönemini Konya’da geçirdim. 1. Lig şampiyonluğundan Süper Lig 3’üncülüğüne kadar birçok başarıyı burada tattım” dedi.

‘HER BAŞARIYI TATTIM’

Uzun yıllar yeşil-beyazlı formayı giyen 34 yaşındaki futbolcu, “Konyaspor’da birçok başarıyı tattık. Süper Lig’de 66 puan toplayan kadroda bende vardım. Ziraat Türkiye Kupası’nı kaldıran takımda bende vardım. Avrupa’ya giden takımda bende vardım. Dolu dolu başarılar yakaladık. Dışarıdan kolay görünüyor ama bunlar kolay değil. Biz bunu takım olarak elde ettik. Bunun temeli bir alt ligde mücadele ettiğimiz dönemlerde atıldı. Arkadaşlığın çok önemi var ve biz taraftarı, yöneticisi, oyuncusu hep birlikte bu aileyi hiçbir zaman bozmadık. Bende bu ailenin bir parçası olduğum için gururlu ve onurluyum. Dile kolay 6 yıldır Konyaspor'dayım. İlk kez bu kadar uzun süre bir takımda forma giyiyorum. Futbolda istikrar çok önemli. Çok büyük başarılara imza attık ve buna devam edeceğiz” diye konuştu.

‘DAHA ÇOK ÇALIŞMAK İSTİYORUM’

Ali Turan bir soru üzerine, yaşı ilerledikçe daha çok çalışmak istediğini dile getirdi. 34 yaşında olduğunu ve futbolda istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayan Turan, “İnsan çalışıp sahaya yüreğini koyduğu zaman yaşın bir önemi yok. Eskiye döndüğümde diğer takımlarda oynadığımda böyle imkânlar yoktu. Gençlere önem verilmiyordu. Şimdi baktığımızda futbol çok gelişti, yaşın bir önemi yok. 34 yaşındayım, yaş ilerledikçe daha çok çalışmak istiyorum. Takımda genç arkadaşlarımıza ağabeylik yapıyoruz. Yeri geldi bazı hocalar beni oynatmadı, işime saygı göstererek çalışmaya devam ettim. Çalışmak zorundayız çünkü hocalar ve futbolcular gelip geçici kulüpler kalıcıdır. Hiçbir zaman surat yapmadım ve onun meyvesini de alıyorum. Mücadeleci bir yapım var, oynayayım ya da oynamayayım her zaman antrenmanıma çıkarım. Son dakika da hocam şans verse onu en iyi şekilde değerlendiririm” şeklinde konuştu. Ali Turan, konuşmaların ardından kendisini 2019-2020 sezon sonunda kadar Konyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.