Ali Turan o pozisyon hakkında ne söyledi?

Ali Turan o pozisyon hakkında ne söyledi?
Kazanmak için çıktıkları Sivasspor maçının mücadele anlamında üst düzeyde geçtiğini ancak hedefledikleri galibiyete ulaşamadıklarını ifade eden Ali Turan, içerisinde olduğu ilk yarıda yaşanılan pozisyonun penaltı olduğunu söyledi.

Ali Turan, takım olarak Sivasspor maçına çıkarken tek düşüncelerinin galibiet olduğunu belirterek, "Gerçekten mücadele anlamında çok iyi bir maç oldu. Bizim ve rakibin direkten dönen topları var. Yakaladığımız fırsatlar var. Ama bakıldığında maçın hakkına orantılı br oyun ortaya çıktı. Kazanamadığımız için üzgünüz. Ama Sivasspor gibi bu ligin iyi takımlarından birine karşı deplasmanda aldığımız 1 puanında küçümsenmemesi gerektiğini düşünüyorum. İki maçtır kaybetmiyoruz ve 4 puan topladık. Şimdi bu maçı unuttuk. Önümüzde önce Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Hacettepe Sor ile ardında da sahamızda K.Erciyesspor ileoynayacağımız iki maçvar. Amacımız kupada tur atlamak. Ligde de yeni stadyumumuzda ikinci maçımızdan da galibiyetle ayrılarak7 puan hedefimize ulaşmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

İlk yarıda yaşanan ve içerisinde olduğu penaltı pozisyonu ile ilgili de konuşan Ali Turan, "Ceza sahası içerisinde yerde kaldım. Pozisyonum müsaitti. Ne diye kendimi müdahale olmadan yere atayım ki ? Pozisyonun içerisindeki Sivasspor'lu Ziya'da ozisyonun penaltı olduğunu ve hakemin vermesi halinde kimsenin bir şey diyemeyeceğini söyledi. Hakem kendi düşüncesine göre inandırıcı bulmadı galiba. Futbolun içerisinde böyle durumlarla karşılaşılabiliyor. Bundan sonra daha dikkatli davranacaklarına inanıyorum" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum