Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:
"Alima Yeni Malatyaspor'un yeri Süper Lig"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Alima Yeni Malatyaspor'un yeri Süper Lig" dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun son maçı olan ve sahalarında 3-1 yenildikleri Boluspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Boluspor maçında her iki takımın da bir iddiası olmaması dolayısıyla, karşılaşmanın rahat bir şekilde geçtiğini belirten Ravcı, "Ne bizim ne de Bolsuspor'un ligde bir iddiası kalmamıştı. Ligin son maçında taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Müsabakadan mağlup ayrıldık." diye konuştu.

Ravcı, takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini kaydederek, "Ligin başında herkes Alima Yeni Malatyaspor'a küme düşecek takım gözüyle bakıyordu. Lige istediğimiz başlangıcı yapamadık. Daha sonra toparladık. Ligde kalmayı başardık. Hatta play-off şansımıza son haftalarda kaybettik. Bu yüzden hem teknik heyete hem de futbolculara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ravcı, ligin başında kendilerine koydukları hedefi gerçekleştirdiklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"PTT 1. Lig'inin yeni takımlarından biriydik. Bu yüzden ilk yılımızda ilk hedefimiz ligde kalmaktı. Bunu da başardık. Önümüzdeki sene üzerine koyarak daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum. Alima Yeni Malatyaspor'un yeri Süper Lig. İnşallah önümüzdeki sene bunu başaracağız. Malatya şehriyle taraftarıyla bütün kesimleriyle bunu hak ediyor."

Ravcı, sezon boyunca yağmur, çamur, kar, kış demeden kendilerini destekledikleri için Alima Yeni Malatyaspor taraftarına teşekkür etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.