Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:
"Zorlu Adana Demirspor deplasmanına 3 puan için gideceğiz"- "Kalan 4 maçımızda en iyi puanları çıkarmaya çalışacağız"


MALATYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, zorlu Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Buz, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Altınordu maçını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını ifade etti.

Karşılaşmada önemli bir fırsatı kaybettiklerini dile getiren Buz, bu maçı unutarak önlerindeki müsabakalara odaklandıklarını kaydetti.

Buz, futbolcularının ellerinden gelen her şeyi yaptığını ve 40 puan topladığını anlatarak, şöyle konuştu:

"Altınordu maçını kazansak, daha farklı yerde olurduk. Fiziksel anlamda 8 günde 3 maç oynadığımız için bazı arkadaşlarımız bunun cevabını veremedi. Bundan sonraki süreçte önümüzde 4 maçımız var. Bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. Zorlu Adana Demirspor deplasmanına 3 puan için gideceğiz. Orada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabi ki kolay bir maç değil. Futbolcularımız aslanlar gibi çıkacak sahada ellerinden gelen her şeyi yapacak ve içerideki kaybettiğimiz maçı telafi etmeye çalışacaklar."


- "Pes etmek yok"

Buz, kalan maçlarına iddialı çıkacaklarını belirterek, "Her maça 3 puan için çıkacağız. Çünkü bu takımın karakteri ve Yeni Malatyaspor'un formatı budur. Kesinlikle pes etmek yok, sonuna kadar mücadele edeceğiz ve ne çıkacağına en sonunda bakacağız. Gerçekten futbolcularımız elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sonuçlara bakacağız ama pes etmek yok. Kalan 4 maçımızda en iyi puanları çıkarmaya çalışacağız." diye görüş belirtti.

Altınordu maçı sonrası yaşadığı gerginliğin hakemlerden kaynaklandığını anlatan Buz, "Biz sesimizi yükseltmiyoruz. 43 puanda Giresunspor var, biz de 40 puandaydık. İlla ki Giresunlu bir hakem mi gelmek zorunda? Başka hakem yok mu? Ona üzüldüm. Ayrıca kendi oyunumuza üzüldüm. Yeni Malatyaspor sahipsiz değil. Giresun bölgesinden bir hakemin bu maça gelmesini yanlış buluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.