Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:
- "Malatya'nın hak ettiği yer Süper Lig'dir. Önümüzdeki sezonlarda camianın bu hedefi gerçekleştireceğini düşünüyorum"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Malatya'nın hak ettiği yer Süper Lig'dir. Önümüzdeki sezonlarda camianın bu hedefi gerçekleştireceğini düşünüyorum." dedi.

Buz, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel bir sezon geçirdiklerini ve alt sıralardan kurtulup ligde kalmayı başardıklarını söyledi.

Ligde 10. sırada yer aldıklarını anımsatan Buz, puan olarak kendilerinden üstteki takımlarla aralarında çok fark bulunmadığını belirterek, "Aşağıyla aramızdaki puan farkını açtığımız görünüyor. Demek ki iyi bir sezon geçirdik. Sezonu da eğer 10'uncu bitiriyorsak Yeni Malatyaspor açısından başarılı bir sezon olduğunu görüyoruz. Gelecek sezonlarda, inşallah bu başarılarımızın üstüne koyarak ligi daha güzel yerlerde bitiririz." diye konuştu.

Buz, kulüp yönetiminin kendisiyle devam etme yönünde kararı olduğunu vurgulayarak, "Öncelikle onlara bu düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum ama Boluspor maçından sonra durum değerlendirmesi yapacağız. İsterseniz 1 sene veya 5 sene mukaveleniz devam etsin fark etmez. Bu maçta sonra gerekli her şeyi konuşacağız." ifadelerini kullandı.

2016-2017 sezonunun planlamasına da değinen Buz, şöyle konuştu:

"Takımda kimin kalacağı konusunda yönetimle bir görüşmemiz henüz olmadı. Transfer konusuna gelirsek eğer, bu süreç çok önemli bir süreçtir. Elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Ben Yeni Malatyaspor’un aynasıyım. Malatyalılar takımı yükseltmek istiyor. Bundan sonraki hedefin play-off ve Süper Lig olması gerekiyor. Ben ve ekibim buna dünden hazırız. Benim olup olmamam önemli değil. Takımda olsam da olmasam da bu şehir her şeyi hak ediyor. Malatya’nın hak ettiği yer Süper Lig'dir. Önümüzdeki sezonlarda camianın bu hedefi gerçekleştireceğini düşünüyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.