“Alınan her puan önemli”

“Alınan her puan önemli”
Spor Toto 2. Lig’de 21. hafta geride kalırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, haftayı evinde aldığı bir puan ile kapattı.

Spor Toto 2. Lig’de 21. hafta geride kalırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, haftayı evinde aldığı bir puan ile kapattı. Zirve yarışında ortak olan Centone Karagümrük ile karşılaşan ve berabere kalan Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Zor bir maç olduğunu ifade eden Baysangur, “Öncelikle oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Zor bir maç oldu bizim için. İyi bir takım ile oynadığımızın farkındaydık oyun planlarımızı da öncelikle biraz daha temkinli oynayarak başladı. Mücadelede istemediğimiz şekilde on kişi kalmamız oyun düzenimizi, oyun planımızı farklı boyuta itti. Tabiki iç sahada kazanamamış olmanın verdiği bir üzüntü var. Evimizde maç kazanmayı çok istiyoruz. Bu maçta çok etkin olamadık bunun bizler de farkındayız çok üretken değildik. Fakat bunu etkilerinden biri de sahanın ağır olmuş olmasıydı. Rakibin direncinin üst seviyede olması bunlar bizi birazcık daha ofansif anlamında üretkenliği engelledi diye düşünüyorum. On kişi kaldıktan sonra da oyun içerisine baktığımızda iki takımda çok fazla pozisyona giremedi. Ortada bir maç olduğunu düşünüyorum. Maç beraberlik gibi gözüküyordu. Bu şekilde de sonuçlandı. Alınan her puan bizim için önemli. Önemli olan da kaybetmemek. Galip gelmekte önemli bunun çalışmalarını da sürdüreceğiz. Tekrardan oyuncularımın göstermiş olduğu mücadeleden özveriden dolayı kutluyorum. Bu hafta Çarşamba günü Pendik maçımız var. Hafta sonu tekrardan maçımız var. Zor bir sürece giriyoruz. İnşallah puanlarla dönmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.