Alışveriş merkezinde 200 liralık çek izdihamı (TIKLA&İZLE)

Alışveriş merkezinde 200 liralık çek izdihamı (TIKLA&İZLE)
Diyarbakır'da ev eşyasından giyim eşyasına kadar çeşitli ürünlerin satıldığı bir alışveriş merkezinde, bayrama özel kampanya düzenlenince izdiham yaşandı.

Diyarbakır'da ev eşyasından giyim eşyasına kadar çeşitli eşyaların satıldığı bir alışveriş merkezinde, bayrama özel kampanya gerçekleşince izdiham oluştu.

Merkez Bağlar ilçesinde giyim, ev eşyası, butik gibi mağazaların olduğu bir alışveriş merkezinde, bayrama özel indirim festivali gerçekleşti. İndirimi duyan vatandaşlar, sabahın erken vakitlerinde mağazanın önünde bulundu.

KEPENKLER AÇILMADAN İÇERİ KOŞTURDULAR

Belirlenen vakitte müşteriler için açılan kapılara yoğunluk olunca, AVM yetkilileri durumu kontrol altına almak için kepenkleri tekrar indirdi. İçeri girişlerde kontrollü giriş çıkış sağlamaya çalışan güvenlik görevlileri, vatandaşları gruplar halinde içeri aldı.

Bayrama özel indirim festivalini gerçekleştiren Yasin Tütüncüoğlu, 600 kadına 200 TL festival çeki verildiği sırada da izdiham oluştuğunu söyledi.

Tütüncüoğlu, "Diyarbakır'a yaklaşık 15 kezdir geliyoruz. Bugün burada bayram alışverişi için indirim festivali düzenledik. İndirim tam 5 gün 5 gece devam edecek. Marka butiklerle indirimli bir şekilde Diyarbakır'dayız. Bayram alışverişi için Türkiye'nin birçok şehrine nazaran Diyarbakır'ı tercih ettik. Alışverişe gelen ilk 600 kadına 200 TL festival çeki hediye ettik. Bu çeki stantlardaki ürünlerde kullanabiliyorlar. Kepenkleri açtığımızda izdiham oldu. Kadınlarımız maalesef sırayı bozdu. Tabi bunlar da olağan şeyler" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.