Alman turizmciler Bodrum'da

Alman turizmciler Bodrum'da
Bodrum Belediyesinin davetlisi olarak ilçeye gelen Alman tur şirketi yetkilileri, Bodrum'un tarihi bölgelerini gezdi

MUĞLA (AA) - Bodrum'un tanıtımı için davet edilen Alman turizmciler, tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi ve TAV Havalimanları Holding'in iş birliğiyle 30 Mart-15 Haziran tarihlerinde 12 ülkeden yaklaşık 700 turizm ve seyahat yazarı, tur operatörü, seyahat acentesi ve basın kuruluşu yetkilisi, sosyal medya fenomeni ve blog yazarının davet edildiği Bodrum'da tanıtım çalışmaları devam ediyor.

Germania Havayolları Satış Acenteleri yetkilileri ile TUI, Neckermann ve FTI gibi Alman tur operatörlerinin paket programlarını satan şirketlerin yetkilileri, Milas-Bodrum Havalimanı'nda organizasyon ekibi tarafından çiçeklerle karşılandı. 29 kişiden oluşan Alman turizmci grubu, Antik Myndos Kapısı, Bodrum Antik Tiyatro, tarihi yel değirmenleri ile Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni gezdi.

Davetliler, gezinin ardından bir kafede Bodrum Belediyesinin düzenlediği toplantıya katıldı.

Tarihi, kültürel ve yerel değerleriyle Bodrum'un doğal güzelliklerini konu alan tanıtım filmini izleyen grup, Bodrum Yarımadası ve çevresi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Alman grup, toplantı sonrasında, Bodrum'un otantik çarşısı ve Neyzen Tevfik Caddesi'ni gezerek alışveriş yaptı.

Organizasyonu, Bodrum Tanıtma Vakfı, Bodrum Otelciler Derneği ve TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu da destekliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.