Almanya Büyükelçisini geri çağırdık

Almanya Büyükelçisini geri çağırdık
Başbakan Yıldırım, Alman Federal Meclisi'nin Ermeni iddialarına dair kararına ilişkin , "Türkiye'nin Almanya Büyükelçisini istişareler için Türkiye'ye geri çağırdık." dedi

Başbakan Binali Yıldırım, Alman Federal Meclisi'nin Ermeni iddialarına dair kararına ilişkin, "Bu karar hatalı bir karardır. Türk milletinin geçmişi bellidir. Bu millet, geçmişiyle övünen bir millettir. Bizim geçmişimizde yüz kızartacak, başımızı öne eğdirecek hiç bir olay yoktur." dedi.

Başbakan Yıldırım, "Türkiye'nin Almanya Büyükelçisini istişareler için Türkiye'ye geri çağırdık. Tabii ki karar metnini kapsamıyla gördükten sonra atılacak adımları atmakta bir saniye bile tereddüt etmeyiz. Bu millet hiç kimseden emir almadı, hiç kimseye boyun eğmedi, biz Allah'ın önünde eğiliriz, milletimiz ne isterse onu yerine getiririz." diye konuştu.

Yıldırım, Keçiören ilçesinde 20 Aralık'ta elektrik kontağından çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesince yeniden inşa edilen Osmanlı Halk Pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Osmanlı Halk Pazarı'nın esnafa hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, esnafın artık eskisinden daha güzel, yenilenmiş dükkanlarına kavuştuğunu, projeyle tamamen yanan bu dükkanların yerine 6 bin metrekare kapalı alan içerisinde 253 dükkan yapıldığını söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.