Almanya Model S ile Tekrardan Sektöre Girecek

Almanya Model S ile Tekrardan Sektöre Girecek
Alman Otomotiv devlerinden Tesla bir dönem çıkarmayı düşündüğü modelini iptal etmişti.

Alman Otomotiv devlerinden Tesla bir dönem çıkarmayı düşündüğü modelini iptal etmişti. Fakat firma aldığı kararla birlikte Model S’e benzer yeni bir araç çıkaracak ve elektrikli menzili 450 km olacak.

Almanlar Model S ile Piyasaya Girecek

meşhur alman markası de öteki pek oldukça çok otomobil üreticisi benzeri tümünün elektrikli bir otomobil üretme kararını almış durumda. Teknik gelişme başkanı Ulrich Hackenberg’in söylediğine nazaran de bu yeni otomobil 2017 yılı civarında karşımıza çıkmaya hazır olacak. Görünene nazaran meşhur alman markası ‘nin bu yeni elektrik projesi karakteristik şekilde randımanlı olan Alman mühendisliğinden yararlanacak ve tek şarj ile 450 kilometre yol alabilecek.
Hackenberg, bu aracın Tesla’nın Model S’ine aile otomobili şekilde rakip olabileceğini söylerken, aracın 5 insanın yanında oldukça büyük bir bagaj alanı için kafi yeri olacağını belirtiyor. Tesla’nın Model S aracının son modeli ise tek şarjda ortalama şekilde şekilde 480 kilometre yol alabilmekte ve bu da kendisini meşhur alman markası ‘nin aile vasıtası tasarınını zora sokabilecek bir konuma yerleştiriyor.
Geçmişe bakıldığında ise meşhur alman markası ‘nin, 2012 senesinde da tümünün elektrikle çalışan bir otomobil denemesinde yer almış olduğu görülüyor. eğer o dönemdeki ara endişeleri, elektrikli meşhur alman markası R8’den vazgeçilmesine sebep olmuştu. eğer R8, yeni modelin aksine, daha oldukça çok spor otomobil konseptine uygundu.
Elbette ki çağımız teknolojisinin bu sorundan oldukça büyük oranda kurtulması ile beraber , meşhur alman markası ‘nin bir daha sahneye dönmesine şaşırmamak gerek 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.