Alper Kul'un eşine yazdığı şarkı HİT oldu!

Alper Kul'un eşine yazdığı şarkı HİT oldu!
Cuma akşamı Beyaz Show'a katılan Alper Kul seslendirdiği şarkı ile sosyal medyayı salladı.Eşi Aylin Kontente'ye yazdığını ve kendisinden izin alarak son filmi "Olur Olur"da kullandığı şarkı en çok dinlenen şarkılararasında hızla zirveye tırmanıyor.Alper K

Cuma akşamı Beyaz Show'a katılan Alper Kul seslendirdiği şarkı ile sosyal medyayı salladı.Eşi Aylin Kontente'ye yazdığını ve kendisinden izin alarak son filmi "Olur Olur"da kullandığı şarkı en çok dinlenen şarkılararasında hızla zirveye tırmanıyor.

Ünlü oyuncu Alper Kul söylediği Olur Olur şarkısıyla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.Daha çok sinema filmlerinden tanıdığımız ünlü oyuncu ve yazar Alper Kul Türkiye'nin yeni ideal erkeği seçildi. Alper Kul Kimdir ? Hangi filmlerde oynamıştır ve nasıl ideal erkek seçilmiştir. İşte detaylar. 

Yeni sezonun kahkaha iddialı filmi ‘Olur Olur’dan bir hit çıktı! Filmin hem senaristi hem de başrol oyuncusu Alper Kul’un kaleme alıp seslendirdiği ‘Seni Sana Sen’isimli şarkısıyla sosyal medyayı adeta yıktı! 

Beyaz Show’da seslendirdiği şarkı, gecenin en çok paylaşılan şarkısı olurken, genç kızlar Alper Kul’u ‘ideal erkek’ ilan etti.Film sezonunun açılmasıyla birlikte Beyaz Perde oldukça şenlendi. Sezonun ses getiren komedi filmlerinden olan "Olur Olur" ise senaryosunun yanısıra şarkısıyla da oldukça revaçta görülüyor. Filmin senaristi ve oyuncusu Alper Kul'un yazıp seslendirdiği "Seni Sana Sen" şarkısı oldukça büyük beğeni topladı.

Alper Kul'un dillerden dile dolanan şarkısı Seni Sana Sen'in aslında daha önce yazılıp seslendirildiği ortaya çıktı. Filmin tanıtımı için rol arkadaşları ve eşi ile birlikte Beyaz Show'a katılan Alper Kul şarkıyı daha önce eşi Aylin Kontente'ye doğum günü süprizi olarak yazıp seslendirdiğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Alper Kul'a gençkızlar tarafından "İdeal erkek" yakıştırması yapıldı.


Alper Kul ve Ali Kobanbay’ın senaryosunu yazdığı Olur Olur’un oyuncuları cuma gecesi Beyaz Show’a konuk oldu. Kahkahaların havada uçuştuğu programın en dikkat çeken bölümü ise Alper Kul’un şarkı söyleği anlardı. Başarılı oyuncu, kendi yazıp selendirdiği şarkıyı, eşi Aylin Kontante’nin gözlerine bakarak söyledi.


Ekranda bu romantizm yaşanırken, sosyal medyada ise Alper Kul fırtınası esiyordu. İşte twitter’a yansıyan paylaşımlardan bazıları;

@gzmydnz: Bu şarkı ile bütün erkeklere kocaman bir kötülük yapmış. Beklentileri 

zirveye çekmiş Alper Kul!

@ferhandnmz: Abi sen ne yaptın? Ayrılıkların sebebi olacaksın Alper Kul !

@officalmelisa :Alper Kul ideal erkekmiş, haberimiz yok!

@yagmurrrkaplan: Alper Kul’un eşine yazdığı şarkı kadar mükemmel olsaydı keşke aşklar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.