ALTAY, MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

ALTAY, MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sille, Sarayköy, Sulutas ve Tatköy Mahalleleri’nde hemşehrileriyle buluştu. Ziyarette Başkan Altay’a AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammet Uğur Kaleli de eşlik etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatan Başkan Altay, esnaf ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinliyor. Sille, Sarayköy, Sulutas ve Tatköy Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay,  “Yeni bağlanan mahallelerdeki vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttırmak için çalışıyoruz” dedi. Başkan Altay’a AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammet Uğur Kaleli, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları üyeleri de eşlik etti.

 

Son yıllarda yapılan yatırımlarla Sille’yi Anadolu’daki sayılı turizm merkezlerinden biri haline getirdiklerini söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Sille’de 28 adet tarihi eserin restorasyonunu gerçekleştirdik. Ak, Çay, Mormi, Orta ve Subaşı camileri restore edilerek ibadete kazandırıldı. Aya Elenia Müzesi ve Zaman Müzesi restore edildi. Zaman Müzesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen, 30 belediyenin 18 proje ve 32 uygulama ile katıldığı “Tarihi Kentler Birliği, Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması”nda süreklilik ödülü kazandı. Sille Deresi su tutma ve çevre düzenlemesi, taş kaplama, evlerin restorasyonu, çeşme restorasyonları, mağaralar bölgesinde arkeolojik temizlik, Şeytan Köprüsü ıslahı ve aydınlatılması gibi birçok proje ile tarihi mirasa sahip çıkıyor, Sille’ye katma değer sağlıyoruz” dedi.

 

Başbakan şehri olmanın çok önemli olduğunu dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammet Uğur Kaleli, “Selçuklu Dönemi’nden sonra Konya’nın bir Başbakan çıkarmasının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu manada hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. 7 Haziran seçimlerinde hemşehrimiz, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na en güçlü desteği vermeliyiz” dedi.

Sille’nin, Anadolu Turizmi için önemli cazibe noktalarından biri haline dönüştüğü söyleyen Kaleli, “Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ile Sille’nin çehresi değişti, bu güzel çalışmalarından ve Sille’yi Türkiye’ye hatta dünyaya tanıtan Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki heyet, Sille’ye gelen misafirler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.