Altılı Masa’nın süreçlerini yöneten isim: "Samimiyetimle söylüyorum, Türkiye'yi Allah korumuş!"

Altılı Masa’nın süreçlerini yöneten isim: "Samimiyetimle söylüyorum, Türkiye'yi Allah korumuş!"
Altılı Masa’nın tüm sürecini yöneten isim olarak bilinen Faik Tunay’dan Millet İttifakı'nın hezimetiyle zaferiyle sonuçlanan seçimleri böyle yorumladı: "Samimiyetimle söylüyorum, Türkiye'yi Allah korumuş" dedi.

Altılı Masa’nın tüm süreçlerini yöneten isim olarak bilinen Faik Tunay’dan Cumhur İttifakı'nın zaferi, Millet İttifakı'nın hezimetiyle sonuçlanan seçimleri böyle yorumladı: "Samimiyetimle söylüyorum, Türkiye'yi Allah korumuş" dedi.

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'e konuşan Faik Tunay, Masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki seçim arasında yaptığı "gizli" protokollerine vurgu yaparak, "Kem al Kılıçdaroğlku Cuhurbaşkanı seçilecekti. Rusya'yla ABD ile, İRan'la G20 ile AB ile ilişkileri yürütütecekti. Ne protokoller yapacak neler verecekti, neler alacaktı. Samimiyetimle söylüyorum, Türkiye'yi Allah korumuş. Böyle devlet yönetilmez, böyle ciddiyet olmaz. Gerçekten Türkiye'yi Allah korumuş" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.